Ми сертифікований партнер Google в сфері
розробки сайтів та інтернет-реклами

Оптимізація CMS сайту

Оптимізація CMS сайту, прискорення роботи та завантаження сайту.

Сучасні веб-проєкти мають велику кількість складних елементів графіки, що часто стає причиною некоректної роботи сайту та негативно впливає на авторитетність у пошукових системах і кількість користувачів. 

Наслідки низької швидкості роботи ресурсу:

- збільшення відмов;

- повільна індексація;

- погане ранжування;

- зниження позицій у пошуковій видачі;

- низька конверсія і спад трафіку.

Наявність такого роду проблем тягне за собою досить серйозні неприємності. Прискорення завантаження сервісу має проводитися в пріоритетному порядку на етапі внутрішньої сео оптимізації. Цю роботу з радістю виконають фахівці компанії Seo Labs під керівництвом досвідченого керівника. 

Розцінки за оптимізацію визначаються в індивідуальному порядку, залежно від обсягу виконуваних робіт. Тому якщо у вас висне сайт, то не чекайте до завтра, а надсилайте заявку на замовлення просто зараз, і незабаром ми з вами зв'яжемося.

Щоб поліпшити роботу ресурсу, можна зробити оптимізацію хостингу або перенести сайт на нову систему. Які саме заходи краще вжити в конкретному випадку стане відомо після проведення кваліфікованого аудиту. В оптимізацію високонавантаженого сайту входить аналіз сервісу та хостингу, складання плану робіт і впровадження.

Корисні рекомендації

Важкі зображення впливають на високе навантаження і збільшують загальну вагу сторінки. Тому під час підготовки графіки необхідно правильно підходити до оптимізації габаритів картинок і до вибору формату файлів. Також фахівці компанії займаються якісною оптимізацією бази даних, виявляють проблемні зони та усувають їх.

Модулі кешування

Якщо правильно виконати налаштування кешування, то під час першого ж візиту відвідувача на сайт браузер збереже зображення, шрифти і файли, а під час наступних відвідувань ці елементи вже завантажуватимуться не з сервера, а з пам'яті браузера, і весь цей процес відбуватиметься набагато простіше і швидше.

Якщо ваш веб-ресурс завантажується недостатньо швидко, то не варто відкладати розв'язання цієї проблеми на потім, оскільки для аудиторії та пошукових систем важлива кожна хвилина і навіть секунда. Тому слід задуматися і зрозуміти, що поки сайт гальмує, то ви втрачаєте клієнтів. І щоб цього не сталося, фірма Seo Labs пропонує такі послуги, як переробка модулів сайту, зміна движка сайту та інші, не менш важливі, моменти. Фахівці компанії відмінно розбираються у всіх тонкощах питання, і завжди знайдуть швидко точну причину виникнення проблеми, і усунуть її за короткий час.

Читать - полезно, а крутить - прибыльно!

Заказывай SEO-Labs

Добавить комментарий:

Понравился материал? Расскажи друзьям!

Хочеш в ТОП 3? Лінь розбиратися?

Готовий платити:
8500грн
45000грн
На верх