Ми сертифікований партнер Google в сфері
розробки сайтів та інтернет-реклами

Чому технічне (внутрішнє) SEO важливе?

Чому технічне (внутрішнє) SEO важливе?

Ви можете мати найкращий сайт із найкращим вмістом.

 

Але якщо ваш сайт має технічні SEO помилки - то ваш сайт буде погано ранжуватись, або навіть взагалі буде відсутній у видачі пошукових систем!

 

Іноді ми бачили круті проекти з красивими дизайнами, написаними на сучасних фреймворках типу laravel та vue.js - але були банально не спроектовані для індексування пошуковими системами,

як результат у індексі було лише декілька сторінок з 20 тисячного сайту (новинний портал).

Деякі стандартні CMS типу Joomla роблять багато дублів сторінок та іноді мають баги з robots.txt - закривають те що не потрібно і навпаки.

Буває навіть що верстальники замість параметру href="" тегу <a> використовують банальний onclick і це в критично важливих елементах навігації, наприклад виправлення такого багу в меню

дозволило підняти видимість сайту з 8 до 30 за даними серпстат.

 

Але навіть якщо Google індексує весь вміст вашого сайту, це не означає, що ваша робота по внутрішньому SEO завершена.

 

Це тому, що для того, щоб ваш сайт був повністю оптимізований для технічного SEO, сторінки вашого сайту повинні бути захищеними, оптимізованими для мобільних пристроїв, без копій контенту, швидко завантажуватись … та тисячі інших речей, які переходять у технічну оптимізацію.

 

Це не означає, що ваше технічне SEO має бути ідеальним -  це не так, але чим простіше Google отримувати доступ до вашого вмісту, тим більше шансів у вас отримати високі позиції.

 

Тому не нехтуйте внутрішнім SEO, вибирайте провірені CMS та тестуйте ваші сайти, робіть аудити, тому що Google та інші пошукові системи на самому базовому рівні  повинні мати можливість знаходити, сканувати, візуалізувати та індексувати сторінки на вашому веб-сайті.

Якщо немає досвіду, можете звернутись до SEO Labs - зможемо не тільки знайти помилки вашого сайту, а і виправити руками:)

Читать - полезно, а крутить - прибыльно!

Заказывай SEO-Labs

Добавить комментарий:

Понравился материал? Расскажи друзьям!

Хочеш в ТОП 3? Лінь розбиратися?

Готовий платити:
8500грн
45000грн
На верх